Τρίτη 19 Ιουνίου 2012 - 0 σχόλια

Θες καλύτερο κόσμο; Αγωνίσου τότε!


Πέρασαν και αυτές οι εκλογές με τα γνωστά παραμύθια περί επαναδιαπραγμάτευσης από τους μεν, ακύρωσης μνημονίου από τους δε.
Βέβαια όλες αυτές τις ημέρες υπήρξε ένας βομβαρδισμός άχρηστων σχολίων και ατελείωτου μπλα μπλα από ΜΜΕ και πολιτικούς να προσπαθούν να μας πείσουν για τους μεν ή για τους δε.



Ο κόσμος πήγε (;) ψήφισε και τελικά αποφάσισε σύμφωνα με το φτωχό μυαλό της πολιτικής μας ηγεσίας! Τώρα τι αποφάσισε κανείς δεν ξέρει πραγματικά! Ο καθένας λέει το κοντό του και το μακρύ του και όποιος καταλάβει να εξηγήσει και σε εμάς. Το μόνο που βλέπουμε είναι ατελείωτες συζητήσεις με αυτή την χαζή ξύλινη γλώσσα που μπερδεύει τον κόσμο και για να βγάλεις άκρη πρέπει να προσπαθήσεις πολύ.


Το τι μπαρούφες λένε οι ''μνημονιακοί'' και οι ''αντιμνημονιακοί'' δεν περιγράφεται! Αντί να σκύψουν με ειλικρίνεια στον λαό που υποφέρει από έλλείψεις βασικών αγαθών αλλά και Δημοκρατίας, ελευθερίας λόγου και σκέψης, δικαιοσύνης, πρόνοιας, και τόσα άλλα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ πράγματα, συνεχίζουν να μας προκαλούν ηχορύπανση με αυτά που λένε όλη μέρα.


Το να μην βλέπουν τον κόσμο που αυτοκτονεί από δυστυχία, μιζέρια, από το ατελείωτο κυνήγι του κράτους για φόρους, και τόσα άλλα καθημερινά πράγματα είναι τουλάχιστον εξωφρενικό! Ο κόσμος είναι οργισμένος και απελπισμένος. Αλλά η απελπισία έχει καλύψει την οργή του για τον καθημερινό αγώνα να επιβιώσει!

Δεν θα κράξουμε τον κόσμο για τις επιλογές του στην κάλπη! Το να τον χαρακτηρίσουμε με μία ταμπέλα δεν θα χρησιμεύσει σε τίποτα! Αντίθετα θα μας φέρει στο ίδιο επίπεδο με κάποιον που βρίζει έναν μετανάστη.

Ο καθένας μας πρέπει να μιλήσει στον κόσμο! Δεν το κάναμε και δεν το κάνουμε! Δεν έχουμε την υπομονή! Να του εξηγήσουμε τι είναι πραγματικά τα μνημόνια και όλοι αυτοί πάνω από το κεφάλι μας! Να τους εξηγήσουμε επιτέλους τις αρχές της πλατείας (Θυμάστε τι ζητούσαμε;)! 


Εμείς δεν το βάζουμε κάτω! Το σύστημα είναι σε αυτό το άχρηστο κτίριο που και καλά ζει μέσα η Δημοκρατία! Μόνο που αυτή η Δημοκρατία δεν είναι δική μας! Δεν είναι αυτό που ζητάμε! Είναι αυτή που θέλουν αυτοί!
Τι μας μένει τώρα; Η Πλατεία! Αντίσταση στα θέλω τους και ανυπακοή! Δεν μασήσαμε με τα χημικά θα μασήσουμε τώρα; Ως πότε θα τους ανέχεστε; Δεν χορτάσατε ψέματα και κοροϊδία;

Κλείστε τηλεοράσεις! Σας χαλάνε την σκέψη και σας τρέφουν με δηλητήριο! Κλείστε τα αυτιά σας! Πιάστε τον διπλανό σας από το χέρι και ραντεβού στην πλατεία, στον δρόμο, στο πεζοδρόμιο!
Θες καλύτερο κόσμο; Αγωνίσου τότε!



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου